Om oss...

Det var en gång...


Om oss

Hösten 1999 tog Johanna över Blomsterdesign eller Express Blomster som det hette då, efter att utbildat sig i Malmö på Ingvar Strands blomsterskola. 
Hennes passion var färg 
och form som idag har utvecklats till en fingertoppskänsla av att skapa spännande och personliga arrangemang, buketter och inredning i en harmoni av olika material. En passion som har utvecklats till en livsstil.
"Alla förtjänar en vackrare vardag"  jag vill inspirera mina kunder till just detta, livet går så fort och vi har så många måsten. 

Efter att ha haft gesällbrev i flera år utmanade Johanna sig själv, hösten 2019 tog hon även sitt mästarbrev. Därefter fick hon möjligheten att köpa Växtshopen i Mellbystrand som har blivit Blomsterdesign Trädgård. Tanken är att Trädgården ska få komplettera Blomsterdesign med en handelsträdgård och drömmen finns om ett litet café i framtiden. Möjligheterna är många och vi hoppas på att få växa och blomstra tillsammans med blommorna.

Våra medarbetare

Agneta Pålsson

Vår egna lilla solstråle och Johannas mamma. Hon kör till Danmark för att köpa de vackraste växterna. Vi skickar med en önskelista och Agneta överraskar oss varje gång.

Andrea Wendeborn

Utbildad florist med en passion för blommor. Andrea älskar att binda buketter och är väldigt lyhörd med vad du som kund önskar.

Johanna Thuresson

Utbildad floristmästare med en fingertoppskänsla för färg och form. Älskar nya utmaningar och att få utvecklas. Ägare av Blomsterdesign och Blomsterdesign Trädgård.

Nellie Thurn

Utbildad florist som gör magiska buketter. Vår egen duracell kanin som kommer med den ena idén efter den andra och alltid med ett leende på läpparna.

Marie Wendt

Ett energiknippe som alltid sätter dig som kund i fokus. Ett skarpt öga för allt som är vackert och det viktigaste, att du som kund alltid är nöjd. Även utbildad florist.

Ebba Berg

Utbildad florist med öga för färg och form. Buketterna som Ebba skapar är noggrant bundna och färgerna väl sammansatta.

Cecilia Jonasson

En riktig fena på allt som rör buskar, träd och perenner. Har även ett eget företag, Cecilias lilla gröna där hon erbjuder sina tjänster som trädgårdsdesigner.

Emeli Hansen

Vår inhoppare som kommer med energi och glädje. Till vardags arbetar hon på Hotel Riviera i Båstad där hon ansvarar för alla vackra blomsterkreationer.


Nominerad till Årets
Entreprenör 2020


Vår fantastiska chef är nominerad till
Årets Entreprenör 2020.
Se filmen och hör Johanna berätta om sin dröm.